Jobb i Mepex

Samfunnet vårt er fortsatt basert på bruk og kast. Alt for mye av det vi produserer blir til avfall fordi det har for lav kvalitet, er uegnet for gjenvinning, eller fordi vi ikke klarer å sortere ut ressursene i avfallet godt nok. Dette jobber vi med å endre hver dag.

Vi holder til i trivelige lokaler 2 min fra Asker togstasjon. Det er et godt arbeidsmiljø med en god kombinasjon av kvinner og menn i ulik alder. Selskapet er sertifisert etter ISO 9001 og 14001, og vi arbeider med kontinuerlig måling av resultater og miljøforbedringer.

Vi legger vekt på mangfold og en inkluderende arbeidskultur gjennom tverrfaglig samarbeid. Felles for oss i Mepex er engasjementet for klima, miljø og å ta vare på ressursene på best mulig måte. Som rådgiver i Mepex vil du arbeide i prosjektteam med mange spennende prosjekter og kundeoppdrag. 

Har du lyst til å bli en del av dette rådgiverteamet?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere. Send oss gjerne en åpen søknad, eller sjekk ut våre ledige stillinger.
Frode Syversen
Frode Syversen Daglig leder +47 900 83 661 | frode@mepex.no

Ledige stillinger

Rådgiver sirkulærøkonomi (2 stillinger)
Vi søker flere rådgivere med ansvar for prosjekt- og prosessledelse. Vi har mange spennende prosjekter for ulike kunder, og jobber med alt fra utredninger, planer, strategier og konsekvensvurderinger, til analyse av verdikjeder, statistikk, prognoser, miljø- og klimaberegninger for offentlige virksomheter og det privat næringsliv. 
Les mer og søk på stillinger her

Rådgiver sorterings- og gjenvinningsanlegg (3 stillinger)
Vi søker rådgivere som primært skal jobbe med store prosjekter innen sortering og materialgjenvinning, samt energigjenvinning av avfall. Prosjektene omfatter hele spekteret av oppgaver fra mulighetsstudie til selve byggeprosessen og oppfølging i garantiperioden.
Les mer og søk på stillingen her

29 rådgivere med spisskompetanse innen sirkulære løsninger

Møt våre medarbeidere