Mepex tildelt Asker kommunes bærekraftspris på Den store sirkulærkonferansen 

5. juni 2024

14. mai kunne Mepex juble over å ha mottatt Asker kommunes bærekraftspris under den store sirkulærkonferansen. Prisen deles ut til en Asker-basert bedrift hvert år som en anerkjennelse for viktig arbeid innen bærekraft og sirkulærøkonomi. 

Det var en stolt gjeng fra Mepex som mottok prisen og en sjekk på 25.000 kroner som ble overrakt av ordfører i Asker, Lene Conradi.  

I juryens begrunnelse står det blant annet at “prisvinneren har i over 30 år vært en katalysator for endring mot en mer bærekraftig bruk av ressursene i samfunnet. De har vært pådrivere og pionerer for å få til konkrete endringer som tar bedre vare på jordas miljø og naturressurser” 

Det betyr mye å få anerkjennelse for jobben vi gjør. Det gir motivasjon og næring for videre arbeid, sa Frode Syversen, daglig leder i Mepex. 

På konferansen var også Bård Tufte Johansen, kjent komiker og samfunnsdebattant, som deltok i generasjonssamtalen sammen med Jørgen Randers og Penelope Lea. Johansen tok seg tid til å gratulere Mepex og delte samtidig noen råd: 

– Unngå å bruke ord det har gått inflasjon i, som grønn omstilling og bærekraft. Jeg tror de har mistet sin kraft og ikke lenger engasjerer, sa Johansen i sin tale. 

Til det får vi vel bare si at vi skal gjøre det vi kan og bidra til å fortelle gode historier om sirkulærøkonomi i praksis!