Janne Blaasvær til Mepex

Med begeistring, pågangsmot og solid erfaring, sist fra å ha etablert og skalert et brennende hett sirkulært selskap, er Janne Blaasvær på plass i Mepex som leder for innovasjon og forretningsutvikling. Janne kommer fra rollen som markedssjef Miljø Norge, hvor hun var med og etablerte en sirkulær verdikjede for gjenbruk av brannslukkingsapparater, og sikret avtaler med en flere store aktører både opp og nedstrøms.  

Frode Syversen, daglig leder i Mepex, er svært fornøyd med å ha kapret Janne Blaasvær som leder for innovasjon og forretningsutvikling.

–Dette er en helt ny type rolle i Mepex, og med Janne på laget skal vi utvikle vår posisjon som en ledende miljørådgiver innen sirkulær økonomi i flere markeder. Janne har en god miks av kommersiell teft, nettverk og driv og vil gi oss et ekstra gir for å skalere vår virksomhet, sier Syversen.

Janne er tydelig på at dette er en match made in heaven:

– Jeg gleder meg enormt til å fortsette å gjøre avfall om til verdifulle ressurser, utfordre lineære prosesser og maksimere potensialet i sirkulære forretningsmodeller.

Velkommen til oss, Janne!