Mepex har ansatt to nye medarbeidere; Andreas Dalen og Thomas Rem. -Vi er svært fornøyd med å få Andreas og Thomas med på Mepex-laget. Deres erfaring og kompetanse blir viktig i oppdrag for nye og eksisterende oppdragsgiver, sier Frode Syversen, daglig leder i Mepex fornøyd.

Andreas Dalen

Andreas Dalen kommer til Mepex fra renovasjonsetaten i Oslo kommune. Der har han jobbet siden 2011. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU (bioteknologi) og har tidligere jobbet med avfall og gjenvinning i Agder Renovasjon. Der jobbet han som IT-ansvarlig og konsulent, og utviklet kundesystem for håndtering av ordre, klager og avvik. I renovasjonsetaten har han jobbet mye med digitalisering og Big Data. Et resultat av dette arbeidet er «GjenbruksID» som du nå må ha for å benytte deg av gjenbruksstasjonene i Oslo

– Jeg kjenner Mepex fra arbeidet med plukkanalyser i Oslo, og oppfatter Mepex som et spennende selskap som jeg ser fram til å bli en del av, sier Dalen. Med Heggedal som bosted, gleder han seg også til kortere reisevei til jobben. Andreas starter i ny jobb 2. mai.

 

Thomas Rem

Thomas Rem har jobbet i ROAF siden 2016. Han er utdannet siviløkonom og etter tre år på BI i Norge dro han til London og tok en master innen finans og shipping. Etter å ha jobbet i bank og analysert og finansiert oljerigger, gjorde han en yrkesmessig helomvending, og gikk over til miljø- og avfallsanalyse.

– Jeg synes det går for sakte med å få til endringer, og ser frem til å bli en del av Mepex-miljøet og bidra til å finne gode løsninger for oppdragsgiverne, sier Thomas. Han er selv miljøbevisst og i fjor produserte husstanden 2,45 kg restavfall totalt eller 1,225 kg per person. Dette avfallet besto hovedsaklig av laminater, styretape og avfall fra støvsugeren.

– Det er viktig å selv gå foran og vise at det er mulig å oppnå resultater ved riktige miljøvalg. Vi har alle et ansvar skal vi ta vare på kloden og nå klimamålene, sier Thomas som begynner i Mepex i mai.

De to nyansatte overtar etter Elise Narum Amland, som gikk ut i foreldrepermisjon i begynnelsen av mars i år.