I nærmere 25 år har Mepex hatt den samme logoen, og nå var tiden inne for å modernisere merkevaren. I dag lanserer vi vår splitter nye visuelle identitet med en tidsriktig og formsterk logo.

Mepex vedtok i 2021 en ny selskapsstrategi, med ambisiøse mål. Markedet er under endring og Mepex tar viktige steg for å møte framtidens miljøutfordringer. Strategien er utgangspunktet for at vi nå presenterer en ny visuell identitet og logo som skal sette et tydelig avtrykk og løfte helheten i en Mepex-leveranse.

– Det nye Mepex trengte en ny profil, men vår rådgivning skal bygge videre på solid kunnskap og erfaring, sier daglig leder Frode Syversen.

Det nye logosymbolet gir tydelige assosiasjoner til det sirkulære, samspill, bevegelse og fremdrift. Fonten i logoteksten har en myk avrunding som bygger opp under symbolets former, og skaper et spennende uttrykk.

– Logoen har stått urørt i  25 år. Nå så vi at tiden var inne for å bytte den ut, forteller kommunikasjonsrådgiver i Mepex, Therese Murberg. – Ved å bruke den nye profilen konsekvent, ønsker vi å bygge en tydelig visuell tilstedeværelse. I dagens marked må vi være synlig på ulike plattformer samtidig, og det er viktig for oss at leveransene våre holder like høy standard visuelt som faglig.

Designbyrået Godt Sagt fikk oppdraget å utvikle nytt design, og de har jobbet tett med ansatte fra Mepex i prosjektperioden. Den nye profilen er et resultat av grundig arbeid for å ivareta selskapets verdier, og skape en tydelig merkevare.