Hildegunn Bull Iversen (39) begynner i Mepex 7. juni som rådgiver for sirkulære løsninger. Bull Iversen jobber i dag som daglig leder i LOOP Stiftelsen for kildesortering og gjenvinning. -Vi er svært fornøyd med å få Hildegunn som ny rådgiver i Mepex. Med sin erfaring fra LOOP og solide markeds- og kommunikasjonskompetanse er hun en viktig tilvekst for Mepex i arbeidet med nye sirkulære konsepter, sier Frode Syversen, daglig leder i Mepex Consult.

Hildegunn har jobbet i LOOP siden 2010. Hun startet i et vikariat og har siden vært prosjektleder for LOOP Miljøskole og sortere.no, før hun i 2016 ble daglig leder for stiftelsen. Hildegunn er utdannet fra Universitetet i Bergen og University of Edinburgh og har en allsidig bakgrunn med en bachelorgrad i medievitenskap og studier i kunsthistorie og grafisk design. Hun ser frem til å starte opp i Mepex, samtidig som det er vanskelig å forlate organisasjonen hun har vært med på å bygge opp.

– LOOP er en stor del av meg og det blir både rart og vemodig å slutte. Her har jeg fantastiske kollegaer og jeg har stor tro på hva LOOP vil få til fremover. Samtidig kjenner jeg at det kribler i magen over å ta fatt på nye utfordringer og få jobbe med spennende prosjekter framover i Mepex. Jeg har fulgt med på Mepex over lengre tid og synes de lever opp til visjonen sin om å være en katalysator for endring. De har solid kompetanse som har vært med og løfte aktører i og utenfor avfallsbransjen i en årrekke. Jeg gleder meg skikkelig til å bli en del av dette laget, sier Hildegunn.