Mepex vokser. Over sommeren får vi to nye kollegaer, og det gleder vi oss til! Her blir du litt bedre kjent med dem, du også. 

 

Kristiane Rabben har en bred og variert bakgrunn både fra kommunikasjon og lang fartstid fra tekstilbransjen som designer i Varnergruppen. Hun har også fordypet seg i miljøpsykologi, bærekraft som konkurransefortrinn og resirkulering av trefibre i tekstilproduksjon ved studier på BI. 

I Mepex skal hun blant annet jobbe med prosjektet Wasted Textiles. Prosjektet skal bidra til å redusere bruken av syntetiske tekstiler og mengden som kommer på avveie, og er ledet av Forbruksforskningsinstituttet SIFO.   

Frode Syversen, daglig leder i Mepex, er godt fornøyd med å ha styrket kompetansen på tekstiler. -Tekstilavfall er en av de store avfallsutfordringene vi må løse, og kunnskap om bransjen er avgjørende for å finne fram til løsninger sammen med tekstilbransjen selv, sier Syversen. 

 

Olav Skogesal kommer tilbake til Mepex etter et års permisjon der han har jobbet for Revac AS som driver med gjenvinning av EE-avfall. Hans oppgaver hos Revac har bl.a. vært å utvikle elektroniske driftsløsninger. Vi er glad for å ha han tilbake i Mepex-teamet!